• Cikkszám: TWT39
  • Hűségpont: 484
  • Készlet: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár: 17944 Ft

  • Kedvezményes ár: 16150 Ft

  • Ár hűségpontokban: 16150

  - VAGY -  

Tupperware KonyhaGuru Daráló (talp,tömőrész,tekerőkar nélkül)

A termék részei:

- KonyhaGuru Daráló

- Kolbászkészítő betét

- Sütiformázó betét

Gyors, egyszerű, nagyszerű!  Darálhatunk vele húst, halat, zöldséget, gyümölcsöt. Tölthetünk vele saját magunk kolbászt, ahogyan mi szeretnénk!

Egyszerű mozdulattal az asztallaphoz rögzíthető, vákuumos megoldással. Lehetőles sima (nem bordázott) felületre rögzítsük.

Könnyen tisztítható, teljesen szétszedhető.
Vágópengéje éles, 2 lyukvastagságú betét tartozik hozzá. Darált sütemény készítéséhez 2 db süti formázó betét is tartozik hozzá.
Készítsünk saját magunk kolbászt. Saját szájunk íze szerint fűszerezhetjük. Igazi csemege!

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy a pengét kivéve tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. A pengék tisztítása kézzel, kizárólag langyos vízben ajánlott, hogy élüket sokáig megőrizzék. A többi részt lehet mosogatógépen tisztítani.

Célszerű azonban használat után azonnal elöblíteni!

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után.