• Cikkszám: TWT40
  • Hűségpont: 313
  • Készlet: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár: 11611 Ft

  • Kedvezményes ár: 10450 Ft

  • Ár hűségpontokban: 10450

  - VAGY -  

Tupperware KonyhaGuru Hasábvágó 10 mm

Gyors, egyszerű, nagyszerű! Vághatunk vele a burgonyán kívül répát, uborkát, cukkinit. Használhatjuk kockázásra is. 

Könnyen tisztítható, teljesen szétszedhető.

A Tupperware KonyhaGuru termékek , egy fantasztikusan és átgondoltan felépített rendszer család , melynek kiegészítő elemei szinte minden elektromos háztartási gépet helyettesítenek , áram felhasználása nélkül , Tupperware minőségben.

Egy tökéletesen rögzíthető alapra felépülő termék család , mely pillanatok alatt cserélhető.Aprít, darál, szeletel, reszel, facsar, hasábot vág, és kolbászt tölt,tésztát formáz, és krumplit nyom,végtelen lehetőségek kis helyen tárolva.

Akár egyszerre vásároljuk meg , akár külön , külön , biztosak lehetünk benne hogy minden elem kompatibilis egymással, és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ujabb és ujabb elemekkel bővül a család.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy a pengét kivéve tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. A pengék tisztítása kézzel, kizárólag langyos vízben ajánlott, hogy élüket sokáig megőrizzék. A többi részt lehet mosogatógépen tisztítani. 
Célszerű azonban használat után azonnal elöblíteni!

Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után.