• Cikkszám: TWT43
  • Hűségpont: 221
  • Készlet: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár: 8180 Ft

  • Kedvezményes ár: 7362 Ft

  • Ár hűségpontokban: 7362

  - VAGY -  

Tupperware KonyhaGuru Jégdaráló betét védőtokkal

A Tupperware KonyhaGuru termékek , egy fantasztikusan és átgondoltan felépített rendszer család , melynek kiegészítő elemei szinte minden elektromos háztartási gépet helyettesítenek , áram felhasználása nélkül , Tupperware minőségben.

Egy tökéletesen rögzíthető alapra felépülő termék család , mely pillanatok alatt cserélhető. Aprít, darál, szeletel, reszel, facsar, hasábot vág, és kolbászt tölt,tésztát formáz, és krumplit nyom....végtelen lehetőségek kis helyen tárolva.

Akár egyszerre vásároljuk meg  akár külön külön,biztosak lehetünk benne hogy minden elem kompatibilis egymással, és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően , ujabb és ujabb elemekkel bővül a család. 

Tipp:

Fagyassz le kávét (ízesítsd meg), majd fagyott állapotban daráld le. Egy kis tejjel, tejszínhabbal kínáld! vanília fagyival tálalva pedig kész a jeges kávé.

Sima jégkockát ledarálsz és 1-2 korty szörppel nyakon öntöd, házi jégkása lesz belőle.

Fagyassz le gyümölcslevet a Jégkocka varázsban és azt daráld le, ezzel ízesítsd és és hűtsd a tiszta vizet.

Gyümölcslébe gyümölcsdarabokat is fagyaszthatunk a Jégkockában és azt daráljuk le.

Tejet fagyasszuk le, ledaráljuk, gyümölcsöket tehetünk bele és kész a finom shake.

Zöldség-gyümölcs turmix jégkása kivonatban. Zöldségleveket is lefagyaszthatunk és kombinálhatjuk gyümölcsökkel.

nem utolsó sorban a különböző koktélokhoz is nélkülözhetetlen az aprított jég. Pl.: mojito vagy pina colada...

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy a pengét kivéve tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. A pengék tisztítása kézzel, kizárólag langyos vízben ajánlott, hogy élüket sokáig megőrizzék. A többi részt lehet mosogatógépen tisztítani. Célszerű azonban használat után azonnal elöblíteni!

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után.