• Cikkszám: TWSS182705
  • Hűségpont: 390
  • Készlet: Rendelhető: kb. 3 hét
  • AKCIÓ VÉGE

    2018. 08. 05.

  • Listaár: 18750 Ft Ft

  • Akciós ár: 12990 Ft

  • Ár hűségpontokban: 12990

  - VAGY -  
Címkék: darálás aprítás

Tupperware Konyhaguru jégdaráló szett

A szett tartalma: Konyhaguru finom reszelő + töltő + Konyhaguru jégdaráló betét védőtokkal

A Tupperware Konyhaguru termékek egy fantasztikusan és átgondoltan felépített rendszer család, melynek kiegészítő elemei szinte minden háztartási gépet helyettesítenek, áram felhasználása nélkül, Tupperware minőségben.
Egy tökéletesen rögzíthető alapra felépülő termékcsalád, mely pillanatok alatt cserélhető. Aprít, darál, szeletel, reszel, facsar, hasábot vág és kolbászt tölt, tésztát formáz és krumplit nyom...végtelen lehetőségek kis helyen tárolva.
Akár egyszerre vásároljuk meg, akár külön, biztosak lehetünk benne, hogy minden elem kompatibilis egymással és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, újabb és újabb elemekkel bővül a család.

Varázsoljon a jégből finom, jégkásás desszertet. Néhány perc alatt jeges édességet készíthet vendégeinek!


Tipp:

Fagyassz le kávét, ízesítsd meg, majd fagyott állapotban daráld le. Egy kis tejjel, tejszínhabbal kínáld! Vanília fagyival tálalva pedig kész a jeges kávé.
Sima jégkockát ledarálsz és 1-2 korty szörppel nyakon öntöd, házi jégkása lesz belőle.
Fagyassz le gyümölcslevet a Jégkockavarázsban és azt daráld le, ezzel ízesítsd és hűtsd a tiszta vizet.
Gyümölcslébe gyümölcsdarabokat is fagyaszthatunk és azt darájuk le.
Tejet fagyaszuk le, ledaráljuk, gyümölcsöket tehetünk bele és kész a finom shake.
Zöldség-gyümölcs turmix jégkása kivonatban. Zöldségleveket is lefagyaszthatunk és kombinálhatjuk gyümölcsökkel.
Végül de nem utolsó sorban a különböző koktélokhoz is nélkülözhetetlen az aprított jég. Pl. : mojiti vagy pina colada....

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.


Kapcsolódó termékek