• Cikkszám: TWSS182706
  • Hűségpont: 419
  • Készlet: Rendelhető: kb. 3 hét
  • AKCIÓ VÉGE

    2018. 08. 05.

  • Listaár: 17000 Ft Ft

  • Akciós ár: 13990 Ft

  • Ár hűségpontokban: 13990

  - VAGY -  

Tupperware Konyhaguru jeges varázs szett

Sorbet készítő

A szett tartalma: Konyhaguru jeges varázs adagoló + Konyhaguru jeges varázs fejrész

Csupán fagyasztott gyümölcsökre van szükség és pillanatok alatt kész van a kedvenc sorbet fagylaltunk. Egészséges, fagyasztott édességeket készíthetünk családunk, barátaink örömére.

A Tupperware Konyhaguru termékek, egy fantasztikusan és átgondoltan felépített rendszer család, melynek kiegészítő elemei szinte minden elektromos háztartási gépet helyettesítenek, áram felhasználása nélkül, Tupperware minőségben. 
Egy tökéletesen rögzíthető alapra felépülő termékcsalád, mely pillanatok alatt cserélhető,. Aprít, darál, szeletel, reszel, facsar, hasábot vág és kolbászt tölt...tésztát formáz és krumplit nyom, végtelen lehetőségek kis helyen tárolva.
Akár egyszerre vásároljuk meg, akár külön, külön, biztosak lehetünk benne, hogy minden elem kompatibilis egymással és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően újabb és újabb elemekekel bővül a család.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.