• Cikkszám: TWB43
  • Hűségpont: 193
  • Készlet: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár: 7167 Ft

  • Kedvezményes ár: 6450 Ft

  • Ár hűségpontokban: 6450

  - VAGY -  

Elengedhetetlen kelléke egy sütni szerető háziasszonynak.
Összetekerve kis helyen elfér.
Anyagának köszönhetően a tisztán tartása nagyon könnyű.


Fehér hátlapja kissé benedvesítve csúszásgátlóssá válik. Munkafelületét pedig úgy alakították ki, hogy minimális liszt felhasználásával a tészta nem tapad rá.
Munkafelületén 4 kerek méretet találhatunk, amely segít a tészta kinyújtásánál (pl, pizza méret).
Nagyon hasznos továbbá, hogy többféle mértékegységet is elhelyeztek rajta.

Fontos!

Tilos éles eszközzel vágni rajta, mert sérülhet!

Tipp:

Amennyiben tárolás során kissé összekunkorodik a használatnál, tekerjük fel ellentétes irányba és azonnal kirúgja magát.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel mégis rászáradt a felületre áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik a lap felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Méretek
Hosszúság 66 cm
Szélesség 46 cm