• Cikkszám: TWH5
  • Hűségpont: 815
  • Készlet: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár: 30178 Ft

  • Kedvezményes ár: 27160 Ft

  • Ár hűségpontokban: 27160

  - VAGY -  

Tupperware Káprázatos előkészítő szett

A szett tartalma: MikroSéf Mikrokanna 1 l, Mix-Fix Pro 600 ml, Mikrós delikát, Mesterfogás új generációs habverő Mesterfogás szilikon spatula

MikroSéf Mikrokanna

Alja lekerekített és belülről érdes a felülete, így könnyű benne összekeverni a hozzávalókat. Használható - 25C - + 200 C fok között.
Rendeltetésszerű használat mellett nem törik, és nem maradnak benne ételtől származó foltok. Belsejében mérést segítő jelzések találhatóak. A kiöntés során csepegés mentesen szervírozhatunk belőle. A tetejét könnyű levenni, mely három  állásba tehető:
Főzés során zárt állás, gőz eltávozása nyitott állásban, szűrő állás. Nagy fülét könnyű megfogni még a szilikon kesztyűvel is. Anyaga fényes, színes, merev. Könnyen  karcolódik.
Biztonságos használat:
Ne használjuk tojás főzésére, karamell vagy popcorn készítésre. 200°C feletti hőmérséklet károsíthatja a terméket, mindig legyen benne főzéskor minimális folyadék.
Csokoládét vagy vajat olvasztunk a Mikrokannában, tegyük a mikrohullámú sütőt kevesebb mint 500 Watt-ra.Maximum 30 percig és maximum 800 W-on ajánlott használni. Mikrohullámú sütő használata közben semmilyen eszközt ne hagyjunk a Mikrokannában.

Mix-Fix Pro 600 ml

Készítsünk kisebb mennyiségű házi koktélokat, fagylaltokat, pudingokat, turmixokat, salátaönteteket, a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben!
Legyen csomómentes a habarásunk, mártásunk.

Semmi más dolgunk nincsen, mint megfelelő sorrendben helyezzük a hozzávalókat a Mix-Fix-be, rázzuk össze, és már kész is! (1. Folyadék, 2. Minden, ami elmerül a folyadékban, 3. Minden, ami lebeg a folyadék tetején, 4. Folyadékkal zárjuk)
A kupakos csőrön keresztül a folyadék kiöntése egyszerű.
Teteje cseppmentesen záródik, nem folyik.

Mikrós Delikát

Gyors és egyszerű reggelik, ebédek, vacsorák és desszertek percek alatt!
Ha megunta már a felvágottas szendvicset, készítsen tojásosat.
Tehetünk bele sonkacsíkokat, újhagymát, gombát, paprikát, darabolt kolbászt ízlés szerint.
Mikróban pár perc alatt megsül és nagyon finom.
Spóroljunk időt, energiát.

Használat:

- első használat előtt mossuk el
- miután elkészült az étel öblítsük át hideg vízzel
- maximálisan 350-400 Watton használható
- mosogatógépben mosható
- legalább 2 tojást használjunk egyszerre
- fagyasztani nem lehet
- az alapanyagokat összekeverés után tegyük a delikátba
- nincs szükség zsiradék hozzáadására, csak egy kevés (1 evőkanál) vizet, tejet, tejfölt, tejszínt keverjünk a tojásokhoz
- egyben nem lehet tojást beletenni, mert szétrobbanhat
- grillfunkcióval használni TILOS
- éles eszköz használata a delikátot felsértheti
- amikor kivesszük a mikróból használjunk kesztyűt, mert az edény forró és a gőzre is ügyeljünk, amikor levesszük a tetejét
- a delikát tetején piktogramok segítik a főzést

Alaprecept:

2 tojás - 3 perc
3 tojás - 4 perc
mikró teljesítményfokozata: 350 - 400 W
Keverjük össze a tojásokat 1 ev. vízzel (tejjel, stb.), öntsük a delikátba és tegyük a sütőbe. Amikor elkészült pár perc után fogyasztható is.

Habverő

Az eszköz nyele rugalmas és a csúszásgátló megakadályozza, hogy lecsússzon róla a kezünk. A habverő része is műanyaggal bevont, így az nem karcolja a keverésre szánt edényt, tálakat. A rajta található lyukat használva akár falra is akasztható.
200 fokig hőálló. Jobb- és balkezesek is használhatják.

Szilikon spatula

A szilikonnak köszönhetően a krémek, habok, tészták keverése könnyű.  A rajta található lyukat használva akár falra is akasztható. Jobb- és balkezesek is használhatják.