• Cikkszám: TWSS174901
  • Hűségpont: 1014
  • Készlet: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Űrtartalom: 24 cm
  • Listaár: 46930 Ft

  • Kedvezményes ár: 42237 Ft

  • Ár hűségpontokban: 33790

  - VAGY -  

Tupperware Mesterszakács Elox palacsintasütő 24cm

Felépítés:

Ez a prémium minőségű serpenyő a kiváló konstrukcióból adódóan remekül használható,tartósságát pedig az újonc és a mesterszakács egyaránt méltányolja.A kemény eloxált alumínium keményebb az acélnál és nagyon gyorsan és egyenletesen melegszik.Ezenkívül az eloxálás során a tapadásmentes bevonata belső felülethez kötődik,hogy a lehető legjobban ellenálljon a leválásnak vagy a lepergésnek.A serpenyő aljába egy rozsdamentes acéllal fedett alumíniumréteg van építve,amellyel zárt alapot képez.

Alapvető jellemzők és előnyök:

Minden beltéri főző felületen használható (gáz,kerámia,indukciós és elektromos főzőlapon)

Az alumínium kiválóan vezeti a hőt,vagyis  a serpenyő egyenletesen és gyorsan melegszik fel.

A kemény eloxált alumínium jobban ellenáll a korrozíónak és a koptatóhatásoknak és a tisztítása is könnyebb.

PFOA-mentes Eterna tapadásmentes bevonattal van ellátva

Az üreges öntésű fogantyúk biztos fogást kínálnak és főzés közben sem melegszenek át,így a forró ételeket bármely főzőfelület esetében könnyedén adagolhatja tálakba vagy tányérokra,egyenesen a tűzhelyről.A serpenyőkön a hüvelykukktámasz jelzi,hogy hol nem forró a nyél,itt már meg lehet fogni.

Főzés kemény eloxált alumínium serpenyőkkel:

Mielőtt az ételt beletenné,melegítse elő az edényt alacsony vagy közepes fokozaton,1-2 percen keresztül. A megfelelő hőmérséklet ahhoz szükséges,hogy a hús ne tapadjon le és a barnulása optimális legyen. A tűzhelyet a főzés/sütés befejezése előtt 5 perccel kapcsolja ki. A zárt alap a serpenyőt elég forrón tartja ahhoz,hogy a főzést/sütést befejezze. Mindig megfelelő méretű edénnyel dolgozzon,a legjobb,ha a serpenyő 2/3 részig van tele.

Használat

Az első használat előtt alaposan olvassa el a használati útmutatót,majd főzés előtt távolítson el minden címkét az edényről. a serpenyőt kézzel,meleg,mosószeres vízzel mosogassa el,majd öblítse le és szárítsa meg. Ügyeljen arra,hogy a gázégő lángja ne csapjon ki a serpenyő faléra. Ne használja a serpenyőt mikrohullámú sütőben,nyílt tábortűz felett,rostélyon vagy grillsütőn. A serpenyőt soha ne hagyja üresen a főzőlapon vagy gázégőn és ne hagyja,hogy a serpenyő üresen átforrósodjon. A serpenyő fülét soha ne helyezze közvetlen a hőforrás fölé. NE használjon aerosolos sprayt,mert gumiszerű maradékot hagyhat,amitől az étel leragad. A serpenyő kiváló minőségű tapadásgátló bevonatának védelme érdekében ne nyúljon a serpenyőbe éles vagy hegyes fém eszközökkel,mert ettől a tapadásgátló réteg megsérülhet. Ne használjon a serpenyőben kézi mixert. Tároláskor,ha a serpenyőket egymásra rakja tegyen közéjük konyharuhát,hogy óvja a külső és belső felületeket.


Tisztítás

Tisztítás előtt hagyja lassan kihűlni a serpenyőt. A forró serpenyőt soha ne tegye hideg víz alá,mivel a forró zsír kifröccsenhet vagy gőzt csaphat fel. A serpenyő mosogatógépben tisztítható de a serpenyő legjobb állapotának megőrzése érdekében a kézi mosogatás ajánlott. Kézi mosogatáshoz csak karcmentes,klórt nem tartalmazó tisztítószereket és szivacsot vagy puha műanyag súrolókefét vagy a Tupperware mikroszálas Törlőszivacsot használjon. A leragadt vagy odasült ételmaradványok eltávolításához az edényt áztassa forró,mosogatószeres vízbe.Ne használjon fémtárgyat a serpenyő tisztításához,mert ezek megkarcolhatják a serpenyőt. 

Garancia

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű,maximális konyhai használatra alkalmas anyagokból.A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik,mint minden Tupperware termékre. Azaz,ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.