• Cikkszám: TWSS182716
  • Hűségpont: 1395
  • Készlet: Rendelhető: kb. 3 hét
  • AKCIÓ VÉGE

    2018. 08. 05.

  • Űrtartalom: 4,8 l
  • Listaár: 58125 Ft Ft

  • Akciós ár: 46500 Ft

  • Ár hűségpontokban: 46500

  - VAGY -  
Címkék: fémedény

Nagyszerűen használhatjuk pl. levesek készítéséhez. Kosarát zöldségekkel, húsokkal telepakolva később tálalásnál kiemelhetjük a levesből (pl. kocsonyakészítés).

Különleges formájának köszönhetően a hosszabb zöldségeket egyben tudjuk megfőzni benne, pl: spárga, kukoricacső vagy akár a virslit is.


Egészség

A Mesterszakács termékek használatánál kevés zsiradékkal és kevesebb vízzel dolgozzunk, mint más edények esetében. Az ételek ásványi anyagtartalma és értékes összetevői ennek következtében megmaradnak.

Tisztítás

Lehetőség szerint kézzel mosogassa és puha ronggyal, hogy az edény ne sérüljön. Makacs foltok esetén kifejezetten rozsdamentes acélhoz ajánlott tisztítószert használjon, de csak puha ronggyal, szivaccsal. A dörzsölés karcolja az edényre és nem vonatkozik rá garancia.

Amennyiben az étel leégett áztassuk mosószeres vízbe

 

Használat

A Tupperware fémedények kiválóan használhatóak mindenféle főzőfelületen (gáz, elektromos, kerámia, indukciós). Főzés vagy sütés előtt melegítse fel az edényt 1-2 percig alacsonyabb hőfokon.

A rozsdamentes acélfedővel rendelkező edények még a sütőben is használhatóak. Ebben az esetben kivételnél használjon edényfogó kesztyűt, mert az edény füle felforrósodik.

Az edzett üvegfedők is nagyszerűen visszavezetik a hőt, a gőz nem távozik, hiszen kevesebbszer emeljük fel a tetőt, hogy megnézzük az edényben az ételt.

 

Minőség

Az edények alja oldalfelépítése 3 rétegű: az alumíniumréteget egy 18/10-es rozsdamentes acél veszi közre alul és felül is. Alján még plusz 2 réteg található, egy alumínium és végül egy mágneses rozsdamentes acélréteg, ezáltal főzés során tökéletes hővezetést biztosít. Az edény belsejét kiváló minőségű tapadás gátló bevonat borítja, melyet könnyű kezelni.

A serpenyők hőálló nyéllel rendelkeznek, melyeken a hüvelykujj támasz által jelölt pontig a nyél biztonsággal megfogható, az a része nem forrósodik fel.

 

Mércék

Az edények belsejében lézerrel készített mércék találhatóak, ezzel is segítve a főzést.

 

Garancia

A Mesterszakács termékek készítésénél kiemelt fontosságú folt, hogy tartós legyen.  A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetésszerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

A Teflon bevonatú termékek esetében a Tupperware a vásárlástól számított 3 évig vállal garanciát!

Bár az üvegfedők edzett üvegből készülnek nem törhetetlenek, ha leesnek, törhetnek. Sütőbe tenni, grillezni tilos.

Gondatlan használatból eredő károsodásra a Tupperware nem vállal garanciát.

Nem vonatkozik a garancia az alábbi esetekben: túlhevítés okozta elszíneződés, foltok az edény belső vagy külső felén, leesésből-ütésből származó sérülés, a teflonbevonat éles tárgyal történő felsértése.