Vásárlási feltételek

Megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 9-16 óráig
Ügyfélszolgálatunk minden esetben visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelést.
Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészében. Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor.


A rendelés menete

1. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a korsárba.

2. A Kosárban a megrendelt termék melletti mennyiséget itt tudja módosítani. Írjon be másik számot és nyomja meg a mellette található sárga ikont. Az X-re kattintva törölheti a kosár tartalmát.


3. Amennyiben nem kíván több terméket vásárolni kattintson a Megrendelés véglegesítése gombra.


4. Regisztrált felhasználó esetén váltsa be hűségpontjait, vagy adja meg kuponkódját.


5. Ha még nem tette, jelentkezzen be fiókjába, vagy új vásárlóként adja adatait.


6. Válassza ki a kívánt szállítási és fizetési módot.


7. Megérkezik a Kosár véglegesítése oldalra, tekintse át rendelését,


8. Tekintse meg még egyszer a kosár tartalmát, ha szükséges itt elvégezheti a módosításokat.


9. Kattintson a Rendelés megerősítése gombra.


10. E-mailben a megrendelés elküldését követően automatikus visszaigazolást kap.Szállítási határidő

A szállítási határidő változó, általában 2-3 hét. Amennyiben a termék van raktáron, úgy a szállítási határidő 2-4 munkanap.

Fizetési módok


  • Futárszolgálat esetén:
    • készpénzben: Az áru ellenértéke a termék(ek) Ön által megjelölt címre való leszállításakor a futárnak fizetendő. A szállítás díjáról a megrendelés során ill. a visszaigazolásában tájékoztatjuk.
    • bankkártyával: Az áru ellenértékét és az esetleges szállítási költséget megrendeléskor, az OTP felületén keresztül bankkártyával, a megrendelés lezárásakor egyenlíti ki.

  • Személyes átvétel esetén: Miután jeleztük, hogy az áru a raktárunkban elérhető, és átvehető onnan számított 10 napig biztosítjuk, hogy a megrendelt árut az Ön számára foglalásban tartjuk. A 10 napon túli időszakban nem vagyunk kötelesek a foglalást fenntartani.
    • készpénzben, az átvételkor fizetve. 
    • bankkártyával, átvételkor fizetve

A 100.000 Ft feletti megrendelések fizetése kizárólag bankkártyával vagy előre történő utalással lehetséges. Előre történő utalás esetén munkatársunk díjbekérőt küld az Ön által megadott e-mail címre, amely az utaláshoz szükséges összes adatot tartalmazza. Amint az utalás megtörtént értesítjük a termék átvételével, kiszállításával kapcsolatban.


A számlát a csomag minden esetben tartalmazza!


Szállítás

A termékek szállítási díját a rendszer a megrendelés folyamán kiszámolja. A Szállítási díjak a következő táblázat szerint alakulnak:


0Ft - 14.999Ft 15.000Ft -tól
Budapest
1.200
Ingyenes
Vidék
1.200
Ingyenes

Kiszállítás előtt a megrendelőt időpont-egyeztetés céljából minden esetben megkeressük.


Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!


Webáruházunk megrendeléseit Futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, a helyszínen értesítőt hagy.


Szolgáltatásaink

Helyszínen történő átvétel esetén a megrendelt terméket díjmentesen összeszereljük,  illetve bemutatjuk a használatát.

Amennyiben ezt a szolgáltatást nem veszik igénybe, abban az esetben a terméket szerelési útmutató alapján a vevőnek kell összeszerelnie. A vevő által helytelenül összeállított vagy esetlegesen átalakított termékek esetében a garanciális feltételek érvényüket vesztik.


Receptek


A recepteket vásárlóink, látogatóink küldik el számunkra, amellyel hozzájárulnak az oldalon történő megjelenéshez. A Tupperdiszkont.hu a receptek használhatóságért, bennük szereplő információk valódiságáért felelősséget nem vállal.


Termékek


Az akciós és időszakos termékek értékesítése a készlet erejéig tart. Amennyiben nem áll rendelkezésünkre már az akciós termékből, úgy a megrendelést nem tudjuk teljesíteni.


Előfordulhat, hogy a megrendelt termék színe a valóságban eltér az oldalon bemutatott termék fotóján szereplő színtől. Ebben az esetben Vásárlónak joga van a rendeléstől elállni.

Az esetleges árváltozás jogát fenntartjuk!