Tupperware Magas Turbó Aprító

  • Cikkszám: TWT12
  • Hűségpontok: 441
  • Készletinfó: Raktáron
  • Listaár:

    14 211 Ft

  • Kedvezményes ár: 12 790 Ft

  • Ár hűségpontokban 14715

- VAGY -

Címkék: aprítás előkészítés

Ennek a terméknek a legmeggyőzőbb tulajdonsága, hogy a hagymát "sírás" nélkül és nagyon gyorsan apríthatjuk össze!!!

Kb.10-12 húzásra hagymánk apró lesz!
A hagymákat negyedelve tegyünk bele az aprítóba, így könnyebben tudjuk használni.
Kialakításának köszönhetően jobb- és balkezesek is könnyedén dolgozhatnak vele. A tető biztonsággal illeszkedik az aljra, mert bajonett záras.

A penge nagyon éles, rozsdamentes acélból készült. Tisztítása kézzel, kizárólag langyos vízben ajánlott, hogy a pengék élét sokáig megőrizzük. A többi részt lehet mosogatógépen mosni.
Alján csúszásgátló biztosítja a stabil fogást.
Apríthatunk vele a hagymán kívül diót, mogyorót, fokhagymát, petrezselymet, bazsalikomot vagy akár főtt tojást is a töltelékhez, krémhez.
Keverő funkció: Extra tartozéka egy keverőlapát, amellyel krémeket keverhetünk össze pillanatok alatt  pudingok, mártások, szószok számára.

Fontos!

A húzóját nem szabad ütközésig megrántani mert kiakadhat! Ügyeljünk erre, első alkalommal óvatosan tapasztaljuk ki, hogy melyik ez a pont.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy a pengét kivéve tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. A pengék tisztítása kézzel, kizárólag langyos vízben ajánlott, hogy élüket sokáig megőrizzék. A többi részt lehet mosogatógépen tisztítani.
Célszerű azonban használat után azonnal elöblíteni!

Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetésszerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik, bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Méretek
Átmérő 10,8 cm
Magasság 15,3 cm
Anyaga tetőház ABS/POM, penge rozsdamentes acél, tál PC/SEBS

Kapcsolódó termékek