Tupperware Öko palack 2 l füllel - kék színben

  • Tupperware Öko palack 2 l füllel - kék színben
  • Cikkszám: TWN40
  • Hűségpontok: 159
  • Készletinfó: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár:

    5 900 Ft

  • Kedvezményes ár: 5 310 Ft

  • Ár hűségpontokban 5310

- VAGY -

Címkék: palack

Tupperware Öko palack 2 l füllel - kék színben

Mérete ellenére, a kupak kialakításának köszönhetően könnyedén tudunk inni belőle akár útközben is.

Frissen facsart narancslé, almalé és egyéb házi nedűk tárolására tökéletesen alkalmas. Hosszabb útra akár a tisztított vizet is magunkkal vihetjük benne.
Tisztán tartása könnyű, nem hagy szagot. Amennyiben nehezen tudja az üvegmosóval kitisztítani, vagy az ital megfogta az üveget, töltse tele meleg vízzel, tegyen bele egy fél mosogatógép-tablettát és hagyja pár órát ázni. Utána tiszta vízzel mossa át.

FONTOS!

Szénsavas italokat ne tegyünk bele, mert a palackban túlnyomás keletkezik és ezáltal ereszthet a kupak!!
Forró ital tárolása esetén pedig a hőtágulás hatására a sportkupak ereszthet, ezért forró ital szállítása sem ajánlott ennél a típusnál.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Kapcsolódó termékek