Tupperware Kristály lapos tál 2 l kék tetővel

  • Cikkszám: TWJ40
  • Hűségpontok: 227
  • Készletinfó: Raktáron
  • Listaár:

    8 433 Ft

  • Kedvezményes ár: 7 590 Ft

  • Ár hűségpontokban 7590

- VAGY -

Címkék: tálalás frissentartás

Tupperware Kristály lapos tál 2 l


Ez az elegáns üveg hatású tál nagyszerűen kihasználható. Felszolgálhatjuk benne az ebédet, salátákat, kompótot, savanyúságot, és ha megmaradt eltehetjük a hűtőbe.

Több méretben kapható!
Mikróban és fagyasztóban ne használjuk.

MOSOGATÓGÉPBEN TISZTÍTANI TILOS!

Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel és öblítse el alaposan. Ha az étel rászáradt az edény falára, áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetésszerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik, bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Méretek
Átmérő 22 cm
Magasság 10,4 cm