Tupperware Konyhai malom

  • Cikkszám: TWT15
  • Hűségpontok: 239
  • Készletinfó: Raktáron
  • Listaár:

    12 761 Ft

  • Kedvezményes ár: 11 485 Ft

  • Ár hűségpontokban 11485

- VAGY -

Címkék: eszköz előkészítés aprítás

Sajtok, csokoládé, mogyoró, diófélék vagy száraz kenyér ledarálásához nélkülözhetetlen. Nem kell nagy erőkifejtés a használatához. A darálórész anyaga rozsdamentes acél. Tapadókorongjainak köszönhetően nem csúszkál az asztalon.

Pillanatok alatt ledarálja a diót, mogyorót!

A megmaradt sajtot légmentesen lezárhatjuk a tetővel és eltehetjük későbbre.
Szétszerelhető, így tisztán tartása könnyű.
Alján tapadókorongok biztosítják, hogy darálás közben ne mozduljon el.
Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tipp:

Könnyedén leszedhetjük a gyűjtőtálat a malomról, ha kétoldalt középen összenyomjuk a gyűjtőtálat, miközben a piros rész felfelé húzzuk.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Méretek
Hosszúság 21,1 cm
Szélesség 9,8 cm
Magasság 15,8 cm
Anyaga reszelőház és tál PP2, reszelő rozsdamentes acél, frissen tartó tető PE1

Kapcsolódó termékek