Tupperware Új generációs Polytupper Kerek szett

  • Cikkszám: TWM34
  • Hűségpontok: 355
  • Készletinfó: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár:

    13 183 Ft

  • Kedvezményes ár: 11 865 Ft

  • Ár hűségpontokban 11865

- VAGY -

Címkék: tárolás mikrózható

Tupperware Új generációs Polytupper Kerek szett


A Kerek szett egy 3 az 1-ben termék, hiszen egyszerre alkalmas:
1. tárolásra
2. szállításra
3. melegítésre
A több méretből mindig megtalálhatod a leginkább neked valót.

Mikrohullámú sütőben nagyszerűen felmelegíthetjük az ételünket. A tetején található cseppmentesen záródó billenő  szelepet ki kell nyitni melegítés előtt. Hosszabb ideig történő melegítés során célszerű 3 percenként átkeverni az ételt és úgy folytatni a melegítést.  Melegítés kb.600 W-on ajánlott.
Szállítás és tárolás közben pedig állítsuk zárt állapotra. Az edény felső peremétől számítva min. 2 cm-rel alacsonyabb szintig lehet tölteni az edényt.

Color Control TM bevonat található az edény belsejében, így a terméken az élelmiszer okozta foltok kevésbé maradnak rajta és hosszabb ideig marad megfelelő állapotban a termék.
Nagyszerűen tisztán tartható, mosogatógépben mosható. A szelepet mosogatás során el lehet távolítani.   Egymásra helyezve a hűtőben helytakarékosan tárolható. Üres állapotban egymásba helyezve szintén kis helyen elfér.

Fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára, áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetésszerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik, bevizsgálás után kicseréljük a terméket.


Méretek
Űrtartalom 2 l + 1,5 l + 1 l
Átmérő 22,4 cm
Szélesség 19,3 cm
Magasság 12 cm, 9,2 cm 6,5 cm

Kapcsolódó termékek