Tupperware Új Generációs Polytupper Leveses Bögre

  • Tupperware Új Generációs Polytupper Leveses Bögre
  • Cikkszám: TWM35
  • Hűségpontok: 108
  • Készletinfó: Raktáron
  • Listaár:

    4 000 Ft

  • Kedvezményes ár: 3 600 Ft

  • Ár hűségpontokban 3600

- VAGY -

Címkék: mikrózható

Mikrohullámú sütőben nagyszerűen felmelegíthetjük az ételünket. A tetején található cseppmentesen záródó billenő  szelepet ki kell nyitni melegítés előtt. Hosszabb ideig történő melegítés során célszerű 3 percenként átkeverni az ételt és úgy folytatni a melegítést.  Melegítés kb.600 W-on ajánlott.
Szállítás és tárolás közben pedig állítsuk zárt állapotra. Az edény felső peremétől számítva min. 2 cm-rel alacsonyabb szintig lehet tölteni az edényt.

Color Control TM bevonat található az edény belsejében, így a terméken az élelmiszer okozta foltok kevésbé maradnak rajta és hosszabb ideig marad megfelelő állapotban a termék.
Nagyszerűen tisztán tartható, mosogatógépben mosható. A szelepet mosogatás során el lehet távolítani.   Egymásra helyezve a hűtőben helytakarékosan tárolható. Üres állapotban egymásba helyezve szintén kis helyen elfér.

Fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Méretek
Űrtartalom 460 ml
Szélesség 16,3 cm, 11,7 cm
Magasság 8 cm

Kapcsolódó termékek