Tupperware Kelesztő tál 10 l lila színben

  • Tupperware Kelesztő tál 10 l lila színben
  • Cikkszám: TWGL23
  • Hűségpontok: 179
  • Készletinfó: Raktáron
  • Listaár:

    6 655 Ft

  • Kedvezményes ár: 5 990 Ft

  • Ár hűségpontokban 5990

- VAGY -

Címkék: kelesztő frissentartó

Tupperware Kelesztő tál 10 l lila színben

Kelt tészták készítésére, kelesztésére készült, de ideális tároló és frissen tartó is.  Használhatjuk savanyításra is!

Tárolhatunk benne frissen szedett gyümölcsöt, zöldséget.

Használat:

Helyezze rá a kerek tetőt az öblös tálra. Nyomja le körbe-körbe a tető szélét. Győzödjön meg arról, hogy mindenhol illeszkedik az edényre. Így lezárta az edényt. Frissen tartáshoz a tető lezárása után nyomja be óvatosan a tető közepét és a tetőn található kis fület felemelve eressze ki a levegőt a tálból, majd zárja vissza Így légmentesítette az edényt. Kelt tészták készítésére, kelesztésére készült, de ideális tároló és frissen tartó is. Használhatjuk savanyításra is! Teteje légmentesen záródik. Kelesztésnél a fedőt szintén zárjuk rá és a tésztát meleg helyen pihentessük.

Ajánlom még kertészkedők figyelmébe is: gyümölcsök, zöldségek tárolására is tökéletesen használható.

Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

 Anyaga: alj: PP3, tető: PE1
Méretek
Űrtartalom 10 l
Átmérő 32,60 cm
Magasság 18,5 cm

Kapcsolódó termékek