Tupperware Aroma Trió

  • Tupperware Aroma Trió
  • Cikkszám: TWR31
  • Hűségpontok: 125
  • Készletinfó: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár:

    4 633 Ft

  • Kedvezményes ár: 4 170 Ft

  • Ár hűségpontokban 4170

- VAGY -

Címkék: tárolás gyermek termékek

Tupperware Aroma Trió (piros, zöld, kék színben)

A 3 db kis edény nagyon jól kihasználható. Bármit tárolhatunk benne. Teteje légmentesen záródik (ehhez a közepét kissé megnyomva, és a kis fülnél a tetőt felemelve kiengedhetjük a felesleges levegőt).  Üres állapotban egymásba tehető, így kis helyen tárolható. A hűtőben pedig egymás tetejére is tehetjük, amellyel szintén sok helyet takarítunk meg.
Üres állapotban egymásba tehető, így kis helyen tárolható. A hűtőben pedig egymás tetejére is tehetjük, amellyel szintén sok helyet takarítunk meg.

Használhatjuk: kis gyermekek etetéséhez, utazás során gyümölcspépet, főzeléket szállíthatunk benne.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Méretek
Űrtartalom 3 × 200 ml
Átmérő 10 xm
Magasság 5 cm

Kapcsolódó termékek