Tupperware Mikroszálas Törlőkendő Tálakhoz, Tányérokhoz (2 db)

Akció vége:2019-05-05

  • Cikkszám: TWF23
  • Hűségpontok: 179
  • Készletinfó: Raktáron
  • Listaár:

    7 377 Ft

  • Akciós ár: 5 990 Ft

  • Ár hűségpontokban 5990

- VAGY -

Címkék: takarítás tisztítás

Tupperware Mikroszálas Törlőkendő Tálakhoz, Tányérokhoz (2db)

Összetételnek köszönhetően a mikrószálak magukba zárják a port , a piszkot , a nedvességet és az allergizáló anyagokat és még a baktériumok 99 %-t is. Ezen szintetikus törlőkendők összetétele 80 % Polyester, ami tökéletes súroláshoz és tisztításhoz , és 20% Polyamid ami pedig a tökéletes felszívódást és gyors száradást segíti elő.
Lágy tapintású, anti allergén. Puha , bársonyos szövése maximális nedvszívó képességet biztosít amely kiválóan alkalmas Tupperware edények , tálak illetve tányérok , kerámia tálak tisztítására és  mosogatás utáni törlésére.  Nagy méretének köszönhetően sokkal hosszabban lehet használni mint egy hagyományos törlőkendőt , így időt és energiát  takarít meg.

Fontos:

A törlőkendők tisztítása kézzel és géppel is történhet , max. 40 C fokon moshatóak. A tisztításhoz inkább folyékony mosószert használjunk. Lágyító szereket ne használjunk.
Mindig ki akasztva vagy kiterítve kell szárítani. Erősen meleg , forró radiátorra , konvektorra tilos ráhelyezni. Szárító gépbe nap szabad betenni , mert ha magas hőmérséklet roncsolja az anyagot.
A  kendőket lehet szárazon illetve nedvesen , kevés tisztító szerrel is használni , de a mikrószálaknak köszönhetően sima csapvízzel is rendkívül hatékonyak.
A kendőket erős , maró vagy  fehérítő hatású  tisztító szerekkel tilos használni . ( domestos , clorox , hipo ... ) Az anyag elveszti színét és roncsolódnak a mikrószálak , így a továbbiakban nem használható.


Méretek
Hosszúság 63 cm
Szélesség 40 cm

Kapcsolódó termékek