Tupperware Csupa Klikk hámozószett

  • Cikkszám: TWT36
  • Hűségpontok: 290
  • Készletinfó: Raktáron
  • Listaár:

    10 755 Ft

  • Kedvezményes ár: 9 680 Ft

  • Ár hűségpontokban 9680

- VAGY -

Címkék: előkészítés aprítás

3 különböző hámozófej egy nyéllel praktikus tartóban. Függőleges és Vízszintes hámozók.

Széles hámozó:
A 8 cm széles penge ideális hosszabb gyümölcsök,  zöldségek, illetve keményebb sajtok szeletelésére. A penge két oldalán egy-egy mélyedés található, ennek köszönhetően könnyedén és biztonságosan távolítható el a nyél a fejről.

Vízszintes hámozó:
A pengét elforgatva a recés oldalára lágy héjú gyümölcsöket, zöldségeket hámozhatunk vele.
Mérete: 13,5 x 7,5 cm

Függőleges hámozó:
A tetején található vájókörrel a hibás részeket távolíthatjuk el pl. a burgonyából.

A hámozók pengéje rozsdamentes acélból készült.

1 ergonomikus nyél tartozik a 3 különböző pengéhez. A nyél stabil fogást biztosít, jobb- és balkezesek egyaránt használhatják. Rugalmas klikkes kialakításának köszönhetően könnyedén váltogathatjuk a pengéket a nyélen.
A hámozók pengéje kivehető, így tisztán tartásuk is egyszerű.  Forró vízzel ne mosogassa, mert a penge éle tompulhat. Mosogatás után törölje szárazra.Tisztítás

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan. Ha az étel rászáradt az eszközre áztassa be meleg mosószeres vízbe.

Garancia

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Anyaga: penge rozsdamentes acél, nyél PP1

Kapcsolódó termékek