Tupperware Duplafalú Kelesztő 1,5 l

  • Cikkszám: TWSS174912
  • Hűségpontok: 139
  • Készletinfó: Raktáron
  • Listaár:

    6 457 Ft

  • Kedvezményes ár: 5 812 Ft

  • Ár hűségpontokban 4650

- VAGY -

Címkék: kelesztő

Kelt tészták készítésére, kelesztésére készült. Speciális dupla falának köszönhetően a hőt jobban tartja, így a tészta gyorsabban, szebben kel meg.
Kelesztő és keverőtál egyben.
Külseje szilikon borítású, ami biztos fogást ad.
A tetején található egy fröcskölés csökkentő nyílás, amelyről az átlátszó kis tető levehető.  Habverés, turmixolás során kisebb esély van arra, hogy az étel kifröccsenjen.

Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Méretek
Űrtartalom 1,5 l

Kapcsolódó termékek