Tupperware Töltike trió

  • Cikkszám: TWB37
  • Hűségpontok: 84
  • Készletinfó: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár:

    3 113 Ft

  • Kedvezményes ár: 2 802 Ft

  • Ár hűségpontokban 2802

- VAGY -

Címkék: sütés előkészítés

Tupperware Töltike trió 

Ezzel a praktikus eszközzel egyszerűen készíthetünk töltött süteményeket: lekváros, diós, túrós, stb. vagy akár húsos, májas, sajtos.

Használat:

A nyitott töltike nem recés felével vágjuk ki a tésztát a forma segítségével. A kivágott tésztát tegyük a töltike recés felére. Tegyük bele a kívánt tölteléket a közepébe. Òvatosan hajtsuk félbe a töltött formát és nyomjuk össze a tészta szélét.
Leveles tésztákhoz a legideálisabb.

Figyelem!

Mikróba nem tehető!

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Méretek
Hosszúság 24 cm
Szélesség 13 cm

Kapcsolódó termékek