Tupperware Óriás csemegéző 7,3 l

Akció vége:2018-09-30

  • Tupperware Óriás csemegéző 7,3 l
  • Cikkszám: TWSS183617
  • Hűségpontok: 182
  • Készletinfó: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár:

    8 457 Ft

  • Akciós ár: 6 090 Ft

  • Ár hűségpontokban 6090

- VAGY -

Címkék: tárolás

Tupperware Óriás csemegéző 7,3 l 

Nagy méretű tárolóeszköz pl. utazás, nyaralás során. Tegyünk bele sütiket, szendvicseket az útra és csemegézzünk belőle.
A tároló fedelét fel lehet emelni, és le lehet akasztani. Ezáltal tálcának is használható, ha szükséges.
De tárolhatunk benne burgonyát, hagymát és még akár háztartási kellékeket is (gyógyszereket, varró-kellékeket, stb.)

Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Méretek
Űrtartalom 7,3 l

Kapcsolódó termékek