Tupperware Szilikon kupola forma

  • Cikkszám: TWGL13
  • Hűségpontok: 89
  • Készletinfó: Raktáron
  • Listaár:

    3 322 Ft

  • Kedvezményes ár: 2 990 Ft

  • Ár hűségpontokban 2990

- VAGY -

Címkék: szilikon sütés

Tupperware Szilikon kupola forma

Egyszerre 6 db tortácska süthető benne. A tez edények -25 és +220 C között használhatóak.
Tehetjük mikrohullámú sütőbe és hagyományos sütőbe, valamit fagyasztóba is.
Az edények -25 és +220 C között használhatóak.
A szilikon formákban készíthetünk akár:
- túrótortát, joghurttortát
- pudingokat, aszpikos ételeket
- fagylaltokat, parfékat
- kenyereket
- süteményeket, rizsfelfújtat, pitéket
- fasírtot

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl csokoládé, cukor) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Figyelem!

A formákat forró sütőlapra, grillezőbe, infrasütőbe tenni szigorúan tilos! A túlhevülésből, égésből eredő károkra a garancia nem vonatkozik.
Soha ne használjon éles tárgyat a formához.rméket használat előtt nem kell kivajazni, belisztezni. A megsült étel könnyedén elválik a faltól, kiborítható, a szilikon forma akár ki is fordítható.

Méretek
Átmérő 6,54 cm

Kapcsolódó termékek