Tupperware Kombikosár

  • Cikkszám: TWA10
  • Hűségpontok: 132
  • Készletinfó: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár:

    4 907 Ft

  • Kedvezményes ár: 4 417 Ft

  • Ár hűségpontokban 4417

- VAGY -

Címkék: olvasztás tálalás

Tupperware Kombikosár 

A kombikosár belső szűrőjét lecsepegtetésre használhatjuk, alja ideális tál. Tehetünk bele gyümölcsöt, zöldséget.
90 fokban elforgatva a belső piros szűrőt a megmosott gyümölcs, zöldség vagy esetleg kompót leve lecsepegtethető.
Használhatjuk péksütemények szervírozásához is.

Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Méretek
Hosszúság 24,5 cm
Szélesség 24 cm
Magasság 6,5 cm