Tupperware Húsvéti kerek tároló

  • Cikkszám: TWSS191201
  • Hűségpontok: 95
  • Készletinfó: Raktáron
  • Listaár:

    3 544 Ft

  • Kedvezményes ár: 3 190 Ft

  • Ár hűségpontokban 3190

- VAGY -

Címkék: sütidoboz frissentartó száraz tároló

Tupperware Húsvéti kerek tároló


Szilikoncsíkkal záródó doboz vidám húsvéti motívummal.

Csepp- és légmentesen záródik, így a sütemény nem szárad ki.
De tárolhatunk benne bármilyen száraz ételt, tésztát, gabonapelyhet, kakaót, kekszet.

Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.