Tupperware Nyári Mindennapi szögletes 500 ml (1 db)

  • Cikkszám: TWSS183213
  • Hűségpontok: 68
  • Készletinfó: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár:

    3 177 Ft

  • Akciós ár: 2 290 Ft

  • Ár hűségpontokban 2290

- VAGY -

Címkék: frissentartó rendezés

Tupperware Nyári Mindennapi szögletes 500 ml

Csepp- és légmentesen záródó edények, amelyekben akár levest is szállíthatunk köszönhetően a tetőn található szilikongyűrűnek.

Használhatjuk:

- megmaradt ételek tárolására, szállítására
- száraz ételek tárolására (keksz, kakaó, kávé, rizs, teafű)
A dobozok egymásra helyezhetőek, így helykihasználásuk nagyszerű a szekrényben.


Tisztítás:
Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.


Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.


Kapcsolódó termékek