Tupperware MikroKombó

Akció vége:2019-03-31

  • Cikkszám: TWMW190106
  • Hűségpontok: 575
  • Készletinfó: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár:

    27 962 Ft

  • Akciós ár: 19 190 Ft

  • Ár hűségpontokban 19190

- VAGY -

Címkék: párolás rizsfőző mikrózható

Tupperware MikroKombó 


A mai felgyorsult világhoz jól alkalmazkodó kompakt mikrós edény, ami tulajdonképpen a MikroGourmet, a Mikrós Rizsfőző és a Mikrós Tésztafőző zseniális ötvözete.

Részei:
- Lezáró Tető. Rizs és egyéb gabonafélék főzése esetén használjuk.
- Alsó Tető. Rizs és egyéb gabonafélék főzése esetén megakadályozza, hogy a hab kifusson az edényből.
- Pároló Tető. Fém betéttel ellátott, így nem engedi át a mikrohullámokat.
- Pároló Tálca. Húsfélék, vagy puhább ételek párolásához. Fémbetétet nem tartalmaz, viszont a Gőz Bázisba mélyedve használjuk párolásra. 
- Gőz Bázis. Fém betéttel ellátott, így a benne lévő ételhez közvetlenül nem ér a mikrohullám, csak a Külső Főző Edényből felszálló vízpára párolja az ételt benne
- Külső Főző Edény. Fém betétet nem tartalmaz, ezért főzhető benne tészta, rizs, vagy egyéb gabonafélék. 2 L űrtartalmú. Belsejében jelölve van, hogy az adott használathoz mi a maximum tölthetőségi szint.

Párolás:
Párolás esetén használjuk a Külső Főző Edényt, a Gőzbázist, a Pároló Tálcát és a Pároló Tetőt..  A Külső Főző Edénybe töltsünk a jelölésig 400 ml vizet.  A Gőzbázisba tegyünk párolni való élelmiszert, pl. zöldségeket, vagy gombócokat. Erre tegyük rá a Pároló Tálcát, ahova pl hús, vagy halféléket párolhatunk. Ezt zárjuk le a Pároló Tetővel, így csak a Külső Főző Edényben lévő 400 ml vizet érik a mikrohullámok, ami így felmelegszik és az így keletkezett vízpára az edényben megpárolja az ételt. Maximum 900 Watton és egyszerre maximum 30 percig használjuk mikróban a terméket. Minden főzés után, hagyjuk lezárva hagyjuk pihenni 5 percet. Ez alatt az idő alatt az étel még párolódik, így egyenletes állagot érhetünk el.

Rizs Főzés:
Rizs, vagy egyéb gabonafélék főzése esetén használjuk a Külső Főző Edényt, az Alsó Tetőt és a Lezáró Tetőt. Az edényben rizs rajzzal jelölt maximum jelzésig tölthetjük. A megfelelő mennyiség kiválasztásához segít a használati utasításban lévő táblázat. Ne felejtsük ki az Alsó Tetőt, hogy a keletkező hab, ne szivároghasson ki az edényből. Maximum 900 W-on és egyszerre maximum 30 percig használjuk mikróban a terméket, de a megfelelő állag elérése érdekében használjuk a használati útmutatóban lévő táblázatot.  Minden főzés után, hagyjuk lezárva hagyjuk pihenni 5 percet. Ez alatt az idő alatt az étel még párolódik, így egyenletes állagot érhetünk el.


Tészta Főzés:

Tészta főzése esetén használjuk a Külső Főző Edényt.  Az edényben tészta rajzzal jelölt maximum jelzésig tölthetjük. A megfelelő mennyiség kiválasztásához segít a használati utasításban lévő táblázat. Maximum 900 W-on és egyszerre maximum 30 percig használjuk mikróban a terméket, de a megfelelő állag elérése érdekében használjuk a használati útmutatóban lévő táblázatot.  Főzés után a Gőz Bázis segítségével leszűrhetjük a tésztát.

Figyelmesen olvassa át a mellékelt használati útmutatót!

Tisztítás

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét

Garancia

A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetésszerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.Kapcsolódó termékek