Tupperware Szilikon Gyűrű Forma

  • Tupperware Szilikon Gyűrű Forma
  • Cikkszám: TWL25
  • Hűségpontok: 279
  • Készletinfó: Raktáron
  • Listaár:

    10 333 Ft

  • Kedvezményes ár: 9 300 Ft

  • Ár hűségpontokban 9300

- VAGY -

Címkék: sütés szilikon fagyasztás

Tupperware Szilikon Gyűrű Forma

A Tupperware Szilikon Gyűrű Formával gyorsan és egyszerűen látványos,édes vagy sós sütigyűrűket lehet készíteni.A gyűrűformák alkalmasak desszertek,előételek,mini szendvicsek,köretek készítésére. Attól függően,hogy mennyire töltjük fel a formát 2 féle formát kapunk: félig feltöltve gyűrűt,teljesen feltöltve muffin szerű gyűrűt.Az edény -25 és + 220 C között használható.
Tehetjük mikrohullámú sütőbe és hagyományos sütőbe,valamint fagyasztóba is.
Sütőrácsra egyszerre két szilikon Gyűrű Forma helyezhető.
Mosogatása nagyon könnyű.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl csokoládé, cukor) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia. 

Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Figyelem!

A formákat forró sütőlapra, grillezőbe, infrasütőbe tenni szigorúan tilos! A túlhevülésből, égésből eredő károkra a garancia nem vonatkozik. Soha ne használjon éles tárgyat a formához.

Kapcsolódó termékek