Tupperware FormaVarázs tésztakészítő 4 betéttel

  • Cikkszám: TWB48
  • Hűségpontok: 308
  • Készletinfó: Raktáron
  • Listaár:

    11 400 Ft

  • Kedvezményes ár: 10 260 Ft

  • Ár hűségpontokban 10260

- VAGY -

Címkék: tésztakészítő előkészítés

Tupperware FormaVarázs tésztakészítő 4 betéttel

Formázzon egyszerűen és könnyedén krokettet, nudlit, gnocchit, vagy készítsen akár halrudacskát.

Tapadókorongok biztosítják a tökéletesen stabil használatot.

A töltőrésze 630 ml, a maximálisan beletehető tésztaszintet megjelölték.
Tartozéka egy műanyag lapát, amelyen a tésztát is könnyedén beletehetjük a nyílásba, de segítséget nyújt a hasábok darabolásában és felszedésében is.
Az aljába egy úgynevezett futószalag illeszthető. Miközben a tésztát nyomjuk kifelé ez a szalag viszi magával az elkészült hasábokat, hengereket. A lap mércézett, így egyforma hosszúságra darabolhatjuk a tésztát. 

Könnyedén összerakható, könnyedén mosogatható.


Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Halrudacskák egyszerűen

Hozzávalók: 50 dkg halfilé, zsemlemorzsa amennyit felvesz, 1 tojás, 1 gerezd fokhagyma, újhagyma, petrezselyem, só, bors ízlés szerint.

A halat a hagymával ledaráljuk, beletesszük a tojást, a fűszereket és annyi zsemlemorzsát, hogy egy közepes (fasírtnál keményebb) masszát kapjunk.

A Formavarázs segítségével rudakra daraboljuk, esetleg panírozhatjuk is és kisütjük.

Kapcsolódó termékek