Tupperware Konyhaművész Mérőkancsó 1 l

  • Cikkszám: TWB52
  • Hűségpontok: 110
  • Készletinfó: Raktáron
  • Listaár:

    4 105 Ft

  • Kedvezményes ár: 3 695 Ft

  • Ár hűségpontokban 3695

- VAGY -

Címkék: előkészítés mérő konyhaművész

A mindennapi élet nélkülözhetetlen kelléke ez az 1 l-es mérőkancsó.
Oldalán jelzések segítik a mérést. Sőt! A ferde mérőjelzések a folyadék kiöntése közben mutatják, hogy mennyit öntöttünk már ki az edényből.

Füle stabil fogást biztosít.
A folyadék könnyedén kiönthető, nem folyik az edény oldalán mellé.

Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

A Tupperware termékek tisztítása

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

A Tupperware garancia

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Méretek
Űrtartalom 1 l
Hosszúság 12,9 cm
Szélesség 21,5 cm
Magasság 12,9 cm