Tupperware Közepes éléstár (új átlátszó tetővel)

  • Cikkszám: TWR39
  • Hűségpontok: 281
  • Készletinfó: Raktáron
  • Listaár:

    10 438 Ft

  • Kedvezményes ár: 9 395 Ft

  • Ár hűségpontokban 9395

- VAGY -

Címkék: sajthoz felvágotthoz frissentartó éléstár

Kiválóan alkalmas felvágottak, sajtok, sütemények tárolására. Különleges technológiájának köszönhetően a bele helyezett termékek sokáig nem penészednek, vizesednek vagy száradnak ki.
Olyan mintha lélegezne, mindig optimális a páratartalom. Így az élelmiszerek tovább eltarthatóak.
Tárolhatunk benne akár érlelt sajtot is, mert  a szagokat hatékonyan bent tartja. Sőt, egyszerre különböző típusú sajtokat is egymás mellé tehetünk.
A CondensControll rácsot egy vékony hártya borítja, ez a lelke az egész terméknek, vigyázzunk rá! Mosogatásnál vegyük ki a tetőből, maximum öblítsük el langyos vízzel, mosogatógépbe ezt a részt nem lehet betenni!

Tipp:

Amennyiben étkezéshez előveszi a hűtőből az éléstárat elképzelhető, hogy rövid idő múlva páracseppek gyűlnek össze belül a tetején. A tetőt, mielőtt újra visszatenné a hűtőszekrénybe, célszerű papírtörlővel szárazra törölni.
Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel (kivéve a Condens Controll rácsot), és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Méretek
Hosszúság 30,4
Szélesség 20,4
Magasság 9,8 cm
Anyaga PP3

Kapcsolódó termékek