Tupperware Nagy Tésztacsoda

Akció vége:2018-09-30

  • Cikkszám: TWSS183605
  • Hűségpontok: 182
  • Készletinfó: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár:

    9 611 Ft

  • Akciós ár: 6 090 Ft

  • Ár hűségpontokban 6090

- VAGY -

Címkék: tésztakészítő

Tupperware Nagy Tésztacsoda (fehér színben)

Egyszerre 12 db töltött tésztát készíthetünk vele (12 db lyuk) könnyedén. Az alján tapadókorongok biztosítják, hogy a lap ne csúszkáljon.

Tipp:

Ha egyszerre több adagot készítünk, fagyasszuk le és bármikor elővehetjük.
Készíthetünk vele leveles tésztából töltött pogácsát is, amelyet a Szilikon sütőlapon süssünk ki.
A különleges kialakításnak köszönhetően amikor a nyújtót végiggurítjuk a felületén a töltelék nem nyomódik ki a két tésztaréteg közül, csak a töltött tészták válnak el egymástól. Csak ha megfordítjuk, akkor potyognak ki a gombócok.
Tisztítása nagyon könnyű, nem igényel különösebb erőfeszítést.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Méretek
Hosszúság 31 cm
Szélesség 25 cm

Kapcsolódó termékek