Tupperware Új Hullám Szögletes Tortatartó

  • Cikkszám: TWJ10
  • Hűségpontok: 261
  • Készletinfó: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár:

    9 700 Ft

  • Kedvezményes ár: 8 730 Ft

  • Ár hűségpontokban 8730

- VAGY -

Címkék: tortatartó sütidoboz

Tupperware Új Hullám Szögletes Tortatartó

Sütemények, kekszek, szendvicsek, vendégváró falatkák, stb.  tárolására, tálalására és szállítására használhatjuk. Védőtetővel ellátott. A tálca anyaga enyhén érdes, mely megvédi a terméket a karcolástól. Mindkét oldalán használható tálca. (A sütemény típusához igazíthatjuk. Pl. tortát a lapos felére könnyedén rácsúsztathatjuk, illetve mártással leöntött sütemények tárolására a peremmel rendelkező oldal nyújt lehetőséget.) A felfordított tetőrészben készíthetünk, tárolhatunk és szállíthatunk Tiramisu-t is, de tehetünk bele apró süteményeket is. 

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Méretek
Hosszúság 34 cm
Szélesség 15,5 cm
Magasság 13 cm

Kapcsolódó termékek