Tupperware Aktív tál 4,3 l

Akció vége:2018-12-30

  • Cikkszám: TWSS184914
  • Hűségpontok: 167
  • Készletinfó: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár:

    8 180 Ft

  • Akciós ár: 5 590 Ft

  • Ár hűségpontokban 5590

- VAGY -

Címkék: frissentartó tál

Tupperware Aktív tál 4,3 l 

Ideális tároló és frissen tartó. Teteje légmentesen záródik. A tál kiválóan használható kisebb mennyiségű tészták, krémek, mázak keverésére.
A tálak alját megerősítették, hogy keverés közben ne sérüljön. Fogása stabil, nem csúszik.
Teteje úgy lett kialakítva, hogy a kör jelzésnél egy ujjal lenyomva is könnyedén zárható és nyitható legyen. A tető szélén egy integrált fül található, amellyel nagyon könnyű a tálat kinyitni. 

Használhatjuk amikor úton vagyunk, amikor piknikezünk, partira megyünk, stb.

Az Aktív tálak nem alkalmasak forró étel tárolására. Mindig hagyjuk az ételt kihűlni, mielőtt a tálba helyezzük és lefedjük.

Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Kapcsolódó termékek