Tupperware Chini party

Akció vége:2018-09-30

  • Tupperware Chini party
  • Cikkszám: TWSS183609
  • Hűségpontok: 93
  • Készletinfó: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár:

    4 291 Ft

  • Akciós ár: 3 090 Ft

  • Ár hűségpontokban 3090

- VAGY -

Címkék: eszköz előkészítés

Tupperware Chini party

Segítségével a köreteket különlegesebbé tudjuk tenni és desszertek is készíthetők vele. Készíthetünk rízst, sushit, krumplipürét, sajtot, desszertet tökéletesen formázva, íncsiklandozóan.

Rízsből készíthetünk többféle finomságot. Pl. megtöltjük a rízst a Chini party segítségével májjal, zöldséggel vagy akár be is panírozhatjuk, majd a sütőben kisüthetjük. De tehetünk bele túrót is és azt tölthetjük meg finomsággal, pl. mazsolával. 

Sokféleképpen használható termék.  Kétféle méret készíthető vele.

Felépítése:

Formázó tető nyomásával formázhatunk és lezárhatjuk formáinkat.

Gömb formázó a kerek forma kialakításához.

Kúp alakú formázó kúp vagy csepp forma készítéséhez.

Gyűrű a massza aljának megformázásához.

Töltő rész mely segítségével lyukat készíthetünk a formázott masszába, amibe aztán ízletes tölteléket rakhatunk.
Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.Kapcsolódó termékek