Tupperware Kompakt Pékinas

Akció vége:2019-03-04

  • Cikkszám: TWSS190621
  • Hűségpontok: 230
  • Készletinfó: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár:

    11 916 Ft

  • Akciós ár: 7 690 Ft

  • Ár hűségpontokban 7690

- VAGY -

Címkék: frissentartó kenyértartó száraztárolás

Tupperware Kompakt Pékinas

Ez a szép tároló kiválóan alkalmas a különféle péksütemények tárolására.

Speciális CondensControl lélegző rendszerének  köszönhetően folyamatos levegőáramlást biztosít az élelmiszerek számára, a bele helyezett termékek nem száradnak ki, nem penészednek.

Figyelem!

Ne tároljon a Kompakt Pékinasban cukor vagy só szórt élelmiszert, mert ezek kivonják a levegő páratartalmát mely lecsapódhat a tároló oldalán és így penészedés keletkezhet!

Ne tárolja a Pékinast hőt kibocsájtó készülék közelében és ne tegye ki természetes fény/napsütés hatásának sem!

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.


Kapcsolódó termékek