Tupperware Gyúrólap

  • Cikkszám: TWB43
  • Hűségpontok: 193
  • Készletinfó: Raktáron
  • Listaár:

    7 166 Ft

  • Kedvezményes ár: 6 450 Ft

  • Ár hűségpontokban 6450

- VAGY -

Címkék: előkészítés sütés

Elengedhetetlen kelléke egy sütni szerető háziasszonynak.

Összetekerve kis helyen elfér.

Anyagának köszönhetően a tisztán tartása nagyon könnyű.

Munkafelületén 4 kerek méretet találhatunk, amely segít a tészta kinyújtásánál (pl, pizza méret).
Nagyon hasznos továbbá, hogy többféle mértékegységet is elhelyeztek rajta.

Fehér hátlapja kissé benedvesítve csúszásgátlóssá válik. Munkafelületét pedig úgy alakították ki, hogy minimális liszt felhasználásával a tészta nem tapad rá.

Fontos!

Tilos éles eszközzel vágni rajta, mert sérülhet!

Tipp:

Amennyiben tárolás során kissé összekunkorodik a használatnál, tekerjük fel ellentétes irányba és azonnal kirúgja magát.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel mégis rászáradt a felületre áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik a lap felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Méretek
Hosszúság 66 cm
Szélesség 46 cm

Kapcsolódó termékek