Tupperware Szögletes óriás tároló 10 l

  • Cikkszám: TWGL20
  • Hűségpontok: 133
  • Készletinfó: Raktáron
  • Listaár:

    4 944 Ft

  • Kedvezményes ár: 4 450 Ft

  • Ár hűségpontokban 4450

- VAGY -

Címkék: száraztárolás tárolás rendezés

Tupperware Szögletes óriás tároló 10 l

Légmentesen záródó tárolóedény. Kíváló rendszerező, száraztároló. Nagy méretének köszönhetően rengeteg mindent tárolhatunk benne, akár háztartási dolgokat, gyógyszereket, irodaszereket. De használhatjuk megmaradt ételek, zöldségek, szárazételek, stb. tárolására. 

Helyet takarítunk meg, ha akár 2-3 dobozt egymásra téve tesszük a polcra. 
Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Méretek
Hosszúság 32 cm
Szélesség 32 cm
Magasság 14 cm

Kapcsolódó termékek