Tupperware Kék ebédlő szett

  • Tupperware Kék ebédlő szett
  • Cikkszám: TWSS183205
  • Hűségpontok: 107
  • Készletinfó: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár:

    4 988 Ft

  • Akciós ár: 3 590 Ft

  • Ár hűségpontokban 3590

- VAGY -

Címkék: uzsidoboz szendvicses öko palack utazáshoz iskola

Tupperware Osztott ebédlő társ (barna-kék színben)

Praktikus ételtároló doboz, akár hideg-, akár meleg étel számára. A különböző ételeket szeparálhatjuk. Külön a zöldség, gyümölcs, szendvics, vagy rizs, saláta, hús. Vihetünk benne bármilyen ételt biztosan nem nyomódik össze zsákunkban. Használhatjuk akár utazáshoz is pl. gyógyszertartónak. Légmentesen záródik.

Fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tupperware Háromszögletű Öko palack 750 ml (kék színben)

Ideális útitárs! Kipattintható kupakkal. Vigyük benne kedvenc innivalónkat. Az üveg biztos fogást nyújt.

Szénsavas ital tárolására nem alkalmas a felszabaduló széndioxid miatt.
Tisztán tartása könnyű, nem hagy szagot. Amennyiben nehezen tudja az üvegmosóval kitisztítani, vagy az ital megfogta az üveget, töltse tele meleg vízzel, tegyen bele egy fél mosogatógép-tablettát és hagyja pár órát ázni. Utána tiszta vízzel mossa át.

FONTOS!

Szénsavas italokat ne tegyünk bele, mert a palackban túlnyomás keletkezik és ezáltal ereszthet a kupak!!
Forró ital tárolása esetén pedig a hőtágulás hatására a sportkupak ereszthet, ezért forró ital szállítása sem ajánlott ennél a típusnál.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Kapcsolódó termékek