Tupperware Káprázatos mocktail szett

  • Cikkszám: TWGL17
  • Hűségpontok: 239
  • Készletinfó: Raktáron
  • Listaár:

    11 200 Ft

  • Kedvezményes ár: 10 080 Ft

  • Ár hűségpontokban 7990

- VAGY -

Címkék: sütés fagyasztás előkészítés eszközök

Tupperware Káprázatos mocktail szett

A szett tartalma:
Mix-fix pro 600 ml
Konyhagyöngye
Fagyasztótárs jégkocka (2db)
Receptek

Tupperware Mix-fix pro 600 ml

Készítsünk kisebb mennyiségű házi koktélokat, fagylaltokat, pudingokat, turmixokat, salátaönteteket, a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben!
Legyen csomómentes a habarásunk, mártásunk.
Semmi más dolgunk nincsen, mint megfelelő sorrendben helyezzük a hozzávalókat a Mix-Fix-be, rázzuk össze, és már kész is! (1. Folyadék, 2. Minden, ami elmerül a folyadékban, 3. Minden, ami lebeg a folyadék tetején, 4. Folyadékkal zárjuk)
A kupakos csőrön keresztül a folyadék kiöntése egyszerű.
Teteje cseppmentesen záródik, nem folyik.

Tupperware konyhagyöngye

A Konyhagyöngye szett a következőkből áll: egy tetővel lezárható füles tálka, tojássárgája szétválasztó, citrusfacsaró, reszelő.
Ezt a praktikus eszközt gyorsan elő tudjuk kapni, ha szükség van rá. Egymásba tehető, így kevés helyet foglal.
Használat: helyezzük a használni kívánt részt a tálkára. A tojásszétválasztóba üssük bele a tojást, a sárgája a kerek mélyedésben marad, míg fehérje belefolyik a tálba. A tál tartalmát (tojásfehérje, citromlé, almapép, stb.) könnyedén kiönthetjük belőle a fogantyú és a kis csőrös rész segítségével.
A tálkát a fedővel letakarva eltehetjük hűtőbe is.
Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tupperware Fagyasztótárs jégkocka (2 db)

A Fagyasztótárs termékcsalád legújabb tagja. Segítségével nem csak egyszerű jégkockákat tudunk előállítani, hanem kreatív ötleteinket is megvalósíthatjuk, mint pl. fagyasztott gyümölcsök, gyümölcslevek, pürék. De készíthetünk alapot jeges kávéhoz vagy forró csokihoz is.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Kapcsolódó termékek