Tupperware Iker tálak (500 ml + 800 ml)

Akció vége:2018-11-04

  • Tupperware Iker tálak (500 ml + 800 ml)
  • Cikkszám: TWSS184005
  • Hűségpontok: 95
  • Készletinfó: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár:

    5 544 Ft

  • Akciós ár: 3 190 Ft

  • Ár hűségpontokban 3190

- VAGY -

Címkék: frissentartó ételtároló

Tupperware Iker tálak (500 ml + 800 ml)

A 2 db kis edény nagyon jól kihasználható. Bármit tárolhatunk benne. Teteje légmentesen záródik.
Tárolhatunk benne:
- megmaradt ételt
- salátát öntettel
- gyümölcsöt
- szószt
- zöldséget
- süteményt
Üres állapotban egymásba tehető, így kis helyen tárolható. A hűtőben pedig egymás tetejére is tehetjük, amellyel szintén sok helyet takarítunk meg.


Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.


Kapcsolódó termékek