Tupperware Prémium piknik táska (betét+külső rész) Utolsó darab!

  • Tupperware Prémium piknik táska (betét+külső rész) Utolsó darab!
  • Cikkszám: TWBF30
  • Hűségpontok: 387
  • Készletinfó: Raktáron
  • Listaár:

    14 433 Ft

  • Kedvezményes ár: 12 990 Ft

  • Ár hűségpontokban 12990

- VAGY -

Címkék: szabadidő hűtőtáska

Tupperware Prémium piknik táska (betét+külső rész)

A minőségi Tupperware Prémium piknik táska nagyszerűen kihasználható a nyári melegben akár nyaralások, akár kirándulások alkalmával.
Nagy méretének köszönhetően, a teljes családot kiszolgálja. Vihetünk benne ételt, italt, gyümölcsöt, amelyeket hűtve tudunk tartani a nyári melegben.
Vízlepergetős anyagának köszönhetően könnyen tisztítható, letörölhető. Belseje tükörfóliával bélelt, igy nagyon jó hőszigetelő.
A táska vállra akasztható pánttal rendelkezik így kényelmesen szállítható megpakolt állapotban is.
A táska belső része kiszedhető, a táska külső része a tépőzárak mentén szétnyitható, így a piknik során alátétnek is leteríthető.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Kapcsolódó termékek