Tupperware IQ húsfélékhez szett - 1,8 l és 4,4 l

Akció vége:2018-12-02

  • Tupperware IQ húsfélékhez szett - 1,8 l és 4,4 l
  • Cikkszám: TWSS184503
  • Készletinfó: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár:

    14 228 Ft

  • Akciós ár: 7 990 Ft

- VAGY -

Címkék: húsfélékhez frissentartó frissentartás

Tupperware IQ húsfélékhez szett - 1,8 l és 4,4 l


Alján páragyűjtő rekeszek találhatóak, hogy az esetleges víz ott gyűljön össze, ne abban álljon az étel.

Helykihasználása nagyon jó, hiszen egymásra helyezhetőek, így is tökéletesen szellőznek. Ha nem használjuk tegyük őket egymásba, így kisebb helyet foglalnak.

Alkalmas pácolt húsok tárolására is.

Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára, áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik, bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Kapcsolódó termékek