Tupperware Fix Mix kelesztőtál 5 l

  • Tupperware Fix Mix kelesztőtál 5 l
  • Cikkszám: TWKA012
  • Hűségpontok: 149
  • Készletinfó: Raktáron
  • Listaár:

    5 544 Ft

  • Kedvezményes ár: 4 990 Ft

  • Ár hűségpontokban 4990

- VAGY -

Címkék: kelesztő frissentartó sütés

Tupperware Fix Mix kelesztőtál 5 l

Kelt tészták készítésére, kelesztésére, vajastészták összedolgozására vagy tárolásra, frissen tartásra. Teteje légmentesen záródik.

Használat

Helyezze rá a kerek tetőt az öblös tálra. Nyomja le körbe-körbe a tető szélét. Győzödjön meg arról, hogy mindenhol illeszkedik az edényre. Így lezárta az edényt. Frissen tartáshoz a tető lezárása után nyomja be óvatosan a tető közepét és a tetőn található kis fület felemelve eressze ki a levegőt a tálból, majd zárja vissza Így légmentesítette az edényt. Kelt tészták készítésére, kelesztésére készült, de ideális tároló és frissen tartó is. Használhatjuk savanyításra is! Teteje légmentesen záródik. Kelesztésnél a fedőt szintén zárjuk rá és a tésztát meleg helyen pihentessük.


Ajánlom még kertészkedők figyelmébe is: gyümölcsök, zöldségek tárolására is tökéletesen használható.

Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.


Tisztítás

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.


Garancia

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Rendeltetésszerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik, bevizsgálás után kicseréljük a terméket.


Kapcsolódó termékek