Tupperware Konyhaművész Keverőtál 3 l

  • Tupperware Konyhaművész Keverőtál 3 l
  • Cikkszám: TWSS184904
  • Hűségpontok: 209
  • Készletinfó: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár:

    8 322 Ft

  • Kedvezményes ár: 7 490 Ft

  • Ár hűségpontokban 6990

- VAGY -

Címkék: keverés előkészítés

Tupperware Konyhaművész Keverőtál 3l

Csak Keverőtál, a kép illusztráció!

A tál kiválóan használható tészták, krémek, mázak keverésére, kelesztésére.
A tál kerekített széle biztos fogást nyújt.

Tartozéka egy fröcskölés csökkentő tető is. Habverés, turmixolás során kisebb esély van arra, hogy az étel kifröccsenjen.

Figyelem!

Az elektromos robotgép megsértheti a tál belsejét, ez azonban nem csökkenti a tál funkcióit. Viszont erre garanciát érvényesíteni nem lehet!
Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.


Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Kapcsolódó termékek