Tupperware Okos Mindent bele szett (2x800ml, 2x1,25l, 320ml, 1,7l)

Akció vége:2019-02-03

  • Tupperware Okos Mindent bele szett (2x800ml, 2x1,25l, 320ml, 1,7l)
  • Cikkszám: TWSS190110
  • Hűségpontok: 473
  • Készletinfó: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár:

    29 966 Ft

  • Akciós ár: 15 780 Ft

  • Ár hűségpontokban 15780

- VAGY -

Címkék: száraztároló száraztárolás

Tupperware Okos Mindent bele szett (2x800ml, 2x1,25l, 320ml, 1,7l)

A maximális helykihasználás esetén ajánljuk ezt a kiváló száraz étel tárolót. Formája miatt egymásra helyezhető. Széles teteje könnyedén nyitható.

Átlátszó anyagának köszönhetően pontosan látjuk mi van benne.

Tárolhatunk benne például:

- különböző tésztaféléket

- gabonapelyheket, müzlit

- rizst, egyéb gabonaféléket

Az időzítő segítségével beállíthatjuk, hogy a dobozban található tésztának mennyi a főzési ideje. Így később is pontosan tudni fogjuk, a csomagolás nélkül is, hogy milyen tésztát tettünk a tárolóba annak idején.

Mosogatógépben tisztítható.
A termékcsalád több méretben is kapható!

Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetésszerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Kapcsolódó termékek