Tupperware Szilikon tepsi lila színben + Új Generációs Szilikon kenőecset forgatható fejjel

  • Cikkszám: TWSS190603
  • Hűségpontok: 293
  • Készletinfó: Raktáron
  • Listaár:

    10 877 Ft

  • Kedvezményes ár: 9 790 Ft

  • Ár hűségpontokban 9790

- VAGY -

Címkék: szilikon sütés előkészítés

Tupperware Szilikon tepsi lila színben + Új Generációs Szilikon kenőecset forgatható fejjel


A szilikon tepsi használatát melegszendvicsek, pizzák, pogácsák, rétesek sütéséhez ajánljuk. Készíthetünk benne akár piskótalapot is.

A terméket használat előtt nem kell kivajazni, belisztezni.

Mosogatása nagyon könnyű.

Az Új Generációs Szilikon kenőecset olajozásra, kenésre ajánljuk. 220 fokig használható. Rendkívül rugalmas, nem deformálódik el mint pl. a toll.

A biztonságos tárolás érdekében a fej leforgatható a tokba. Így nem koszolódik, vagy esetleg szakad el.


Tipp:

Vegyünk készen kapható Leveles tésztát, töltsük meg túróval, lekvárral batyunak, vagy fahéjjal, kakaóval csigának. Süssük meg a szilikon tepsiben, nem fog leragadni.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt  áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik a felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl csokoládé, cukor) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Figyelem!

A formákat forró sütőlapra, grillezőbe, infrasütőbe tenni szigorúan tilos! A túlhevülésből, égésből eredő károkra a garancia nem vonatkozik.

Soha ne használjon éles tárgyat a formához.

Kapcsolódó termékek