Tupperware Új generációs magas IQ 1,8 l

  • Tupperware Új generációs magas IQ 1,8 l
  • Cikkszám: TWR17
  • Hűségpontok: 119
  • Készletinfó: Raktáron
  • Listaár:

    4 433 Ft

  • Kedvezményes ár: 3 990 Ft

  • Ár hűségpontokban 3990

- VAGY -

Címkék: frissentartó zöldségekhez salátákhoz gyümölcsökhöz

Tupperware Új generációs magas IQ 1,8 l

Az akció a készlet erejéig tart!

A zöldségek és gyümölcsök frissességét akár kétszer hosszabb ideig őrzik meg. Alján páragyűjtő rekeszek találhatóak, hogy az esetleges víz ott gyűljön össze, ne abban álljon az étel.

Tolószelepei állíthatóak, így a különféle ételek oxigénigényét ideálisan biztosítja.
A különleges matrica segítséget nyújt, hogy a szelepeket hogy állítsuk be a különböző zöldségekhez, gyümölcsökhöz.
Helykihasználása nagyon jó, hiszen egymásra helyezhetőek, így is tökéletesen szellőznek. Ha nem használjuk tegyük őket egymásba, így kisebb helyet foglalnak.
Alkalmas pácolt húsok tárolására is (a szelepeket tartsuk nyitva).

TiPP

Friss zöldség- és gyümölcsszezon a PIACON!
Vigye magával és már rögtön ebbe kérje a friss gyümölcsöt, így szállítás során sem törik össze!
Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára, áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik, bevizsgálás után kicseréljük a terméket.
Méretek
Űrtartalom 1,8 l
Hosszúság 19 cm
Szélesség 14 cm
Magasság 13,5 cm

Kapcsolódó termékek