Tupperware Ebéd szett 2: Utazó bögre 350 ml + Új generációs Polytupper kerek edény 400 ml

Akció vége:2019-03-31

  • Tupperware Ebéd szett 2: Utazó bögre 350 ml + Új generációs Polytupper kerek edény 400 ml
  • Cikkszám: TWSS191011
  • Hűségpontok: 256
  • Készletinfó: Rendelhető: kb. 3 hét
  • Listaár:

    11 100 Ft

  • Akciós ár: 8 550 Ft

  • Ár hűségpontokban 8550

- VAGY -

Címkék: ételtároló szállítás mikrózható

Tupperware Ebéd szett 2: Utazó bögre 350 ml + Új generációs Polytupper kerek edény 400 ml

Tökéletes megoldás az ital melegen tartására még akkor is,ha télen úton vagyunk.
Élvezze a finom kávé, capuccino, tea, forralt bor, forró csoki melegét.  Ez az utazó bögre hosszabb ideig tartja a meleget, mint egy sima bögre. Nem folyik! Vigye magával bárhová.

A Polytupper kerek edény egy 3 az 1-ben termék, hiszen egyszerre alkalmas:
1. tárolásra
2. szállításra
3. melegítésre
A több méretből mindig megtalálhatod a leginkább neked valót.

Mikrohullámú sütőben nagyszerűen felmelegíthetjük az ételünket. A tetején található cseppmentesen záródó billenő  szelepet ki kell nyitni melegítés előtt. Hosszabb ideig történő melegítés során célszerű 3 percenként átkeverni az ételt és úgy folytatni a melegítést.  Melegítés kb.600 W-on ajánlott.
Szállítás és tárolás közben pedig állítsuk zárt állapotra. Az edény felső peremétől számítva min. 2 cm-rel alacsonyabb szintig lehet tölteni az edényt.

Color Control TM bevonat található az edény belsejében, így a terméken az élelmiszer okozta foltok kevésbé maradnak rajta és hosszabb ideig marad megfelelő állapotban a termék.
Nagyszerűen tisztán tartható, mosogatógépben mosható. A szelepet mosogatás során el lehet távolítani.  Egymásra helyezve a hűtőben helytakarékosan tárolható. Üres állapotban egymásba helyezve szintén kis helyen elfér.

Fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. erre az esetre a termékre nem vonatkozik a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Kapcsolódó termékek